Art. 93 Ley 35/2006 IRPF, as amended by Ley 28/2022 · Beckham Law

Eligibility assessment

Ten minutes. Your answers feed our deterministic rules engine — a lawyer reviews the result before any filing.

Your history
Question 1 of 9

In any of the last 5 calendar years, have you been considered a tax resident of Spain?

You're typically a Spanish tax resident if you spent more than 183 days in Spain in a calendar year, or your main economic interests were in Spain.

Eligibility assessment · BL Partners